Kode Designs

your code for design
Messageboard » KodeDesigns #Offtopic » Projekat KD » Forum redizajn

Sort:     printview
15.12.2009 @ 15:53 quote
Malo sam sredio forum ( 1H posla ).

Dodao sam:

- Support
- Market
- Addons / Mods / Scripts
- Off-topic
- Smece

Vecina postova ce biti odradjena radi ne potrebnog spama i lakseg pronalazka odredjenih stvari. Ne aktivni postovi ce biti poslani u smece. Ukoliko imate savjeta da malo bolje poboljsamo nas forum i podrsku napisite komentar. Nece biti izostavljeni amused

Obrisani su #free templates narudzbe.
It's not a bug, it's a future...

15.12.2009 @ 19:20 quote
Sta vise ne radimo free webove za clanove? unhappy
To je jadno,nemogu gledat kako neki idioti na newbie-ma zara?uju pare.Za free template,host i domenu udaraju cjene od 80 kn sve u svemu jedno bjedno...Ipak smo sve naucili na netu i bilo bi lijepo da i dalje nastavimo raditi webove za nove clanove,a ne da placaju za nikakav posao...

15.12.2009 @ 20:34 quote
ahahha 80 kn..da ja ono znam isto radit webove i sve i sad napravim web 1 za svoj klan, i lik ima status ono radim webove, poseban dizajn i sve ono naj..ja kazem ok dam ti ( trazio je 50kn)
pa da vidim kak ce to ispast. da ga malo zeznem pa da to vidim.
I on ode na freewebs.com napravi neki web, ja mu pokazem svoj i onda me deleto s xfa.
Ti carevi su najjaci, ja sam isto radio freewebove i ne kuzim sad zas bi zaradivali na tome ako nismo nista placali mi sami to ucenje (bar ja)
bravo deno

15.12.2009 @ 21:11 quote
Deno wrote:
Sta vise ne radimo free webove za clanove? unhappyTo je jadno,nemogu gledat kako neki idioti na newbie-ma zara?uju pare.Za free template,host i domenu udaraju cjene od 80 kn sve u svemu jedno bjedno...Ipak smo sve naucili na netu i bilo bi lijepo da i dalje nastavimo raditi webove za nove clanove,a ne da placaju za nikakav posao...

Kom se da radit vise to?

16.12.2009 @ 04:07 quote
eggzy wrote:
[quote=Deno]Sta vise ne radimo free webove za clanove? unhappyTo je jadno,nemogu gledat kako neki idioti na newbie-ma zara?uju pare.Za free template,host i domenu udaraju cjene od 80 kn sve u svemu jedno bjedno...Ipak smo sve naucili na netu i bilo bi lijepo da i dalje nastavimo raditi webove za nove clanove,a ne da placaju za nikakav posao...

Kom se da radit vise to?

Tacno tako. Kao prvo ljudi ti nece ni da zahvale a kao drugo samo te iskoriste.

16.12.2009 @ 15:28 quote
ja cu vrlo rado napravit,ali naravno ne svakom,ako vidim da ce klan se raspast za koji dan,nema smisla,ali ako decki imaju potencijala amused zasto ne,naravno uz banner od kd i malo reklame amused
i da eggzy daj mi se javi trebam te nest amused malo sam kodiro 1 temp pa ima par gresaka treba popravit pa ako ti se da...

17.12.2009 @ 08:12 quote
eggzy nema vremena zbog skole i ostalih poslova koje mora odraditi, ali kontaktiraj mene ja cu ti pomoci ( koliko mogu ).

17.12.2009 @ 19:09 quote
ok,tnx
xfire;:bihtlod?

17.12.2009 @ 20:11 quote
yep

19.12.2009 @ 14:28 quote
e ovo sto je deno reko za free webs i ja isto mislim da bi to bila dobra ideja jer bi web bio zivljin jer se sjecam kakv je bio dok je bilo tih narudzbi, za jean free web ne treba puno, al bi se vratili staroj slavi tongue
mislim da smo mi i jedni koi smo to radili ovako kao zajednica, neznam za dena al ja imam vremena na pretek i mogli bi napraviti oko 4 weba na tjean, ako bude toliko narudzbi. ja za photoshop deno za kreiranje weba, kad bi se uigrali sve bi to glatko islo

Znam da se eGGzyu nece svidit ovaj prijedlog jer on vise zeli da budemo sto profesionalni s custom templateima i tim sr****ma
kud si iso, kome si striso?!

Sort:     printview

To start or to reply to a topic you have to be registered and logged in!

register now
login